Αναστασία & Enisa “Allo”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναστασία & Enisa

Allo

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, κι όμως δεν έχουν καμία απολύτως συγγένεια.

Η Ελληνίδα hitmaker και viral τραγουδίστρια Αναστασία, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την global super star Enisa, και μας λένε Allo μέσα από τη νέα τους επιτυχία.

Οι δύο καλλιτέχνιδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν λίγες εβδομάδες στα Quad Recording Studios στη Νέα Υόρκη, στα οποία έχουν ηχογραφήσει δεκάδες αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως οι Michael Jackson, Mariah Carey, Madonna, whitney Houston, Shakira, Beyonce, Jay Z, Tupac, Bob Dylan, Metallica, Mick Jagger, Gloria Estefan. Μαζί, δημιούργησαν το Allo”, ένα ξεσηκωτικό ethnic τραγούδι στα ελληνικά και αγγλικά, που αναμένεται να γίνει η πιο hot κυκλοφορία του καλοκαιριού.

To Allo σε στίχους & μουσική των Γιώργου Καλογεράκου & Enisa κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, μέσα από ένα εκρηκτικό και πολύχρωμο act των δύο performer. Το ίδιο βράδυ, η Αναστασία πρόσθεσε άλλα 2 βραβεία στη συλλογή της, αυτό του Καλύτερου Album για το «Ευχή», και του Καλύτερου Ελληνικού Χορευτικού βίντεο κλιπ για το «Σημάδι».

Το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Bodega, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη με την Αναστασία & την Enisa σε απόλυτα καλοκαιρινό mood, με ξεσηκωτικά ethnic vibes και αρκετή δόση... χιούμορ!