Η Δήμαρχος είχε συνάντηση ...

Συνάντηση

Δήμαρχου Δήμου Χαλκιδέων

Έλενας Βάκα

με τους εργαζομένους

των υπηρεσιών του Δήμου

 

Με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων που στεγάζονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα στην οδό Φαρμακίδου, συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η Δήμαρχος είχε συνάντηση με τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

Εξαίροντας την υπευθυνότητα και εμπειρία του συνόλου των εργαζομένων, αλλά και τη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων υπηρεσιών για την πόλη και τους δημότες, η Δήμαρχος ζήτησε από τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να θέτουν σε απόλυτη προτεραιότητα τον πολίτη, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή και πολιτιστική πορεία του Δήμου Χαλκιδέων.

  

Επίσης, την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του Δήμου στο κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών στην οδό Ληλαντίων.

Η Δήμαρχος εξέφρασε στους εργαζόμενους την αμέριστη στήριξή της και επισήμανε πως ο Δήμος, θα πρέπει να λειτουργεί έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τον πολίτη, παρέχοντας υπηρεσίες που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του, σε κάθε επίπεδο.

“Εσείς είστε η κινητήριος δύναμη του Δήμου μας. Όλοι μαζί, αιρετοί και υπάλληλοι, οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάπτυξη του Δήμου μας και η υπηρεσία του πολίτη.

Θα είμαι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια και συλλογική διεκδίκηση και η εμπειρία σας είναι απαραίτητη. Από εσάς ζητώ εργατικότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια. Εμπιστεύομαι τις ικανότητές σας και είμαι αισιόδοξη ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική τετραετία” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Βάκα.

 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί η Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες της επισκέφθηκε το Εργοτάξιο και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας.