Γιορτάζουν οι Έν. Δυνάμεις

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 θα εορταστεί στην πόλη της Χαλκίδας η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

 

και θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις 

 

Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, των Τραπεζών, όλων των σπιτιών της πόλης και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από την ανατολή, μέχρι και την δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018 με τη φροντίδα των αρμόδιων Φορέων. 

Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, των Τραπεζών από τη Δύση του ηλίου μέχρι και των πρωινών ωρών της επομένης της εορτής.

Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων την 21η Νοεμβρίου στις 08:00 π.μ., με τη συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμήν 18 ανδρών

Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Ώρα 10:50 π.μ.: Ολοκλήρωση προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για τη Δοξολογία.

Ώρα 11:00 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Ανώτερο Αξιωματικό της Σχολής Πεζικού.

Ώρα 11:30 π.μ. : Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων μετά τη Δοξολογία.

 

Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τους:

Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Ανώτερος Διοικητής Φρουράς, Δήμαρχο Χαλκιδέων, Αστυνομικό Δ/ντη Νομού Ευβοίας, Λιμενάρχη Χαλκίδας, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο Εθνικού Συνδέσμου Αναπήρων-Θυμάτων Πολέμου, Πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Χαλκίδος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και τους εκπροσώπους των Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό.

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων.

Υποστολή της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων,

την 21η Νοεμβρίου στις 17:00 μ.μ.