Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

“ΥΠΑΡΧΩ” Τίμησε τους πρόσφυγες

Ο σύλλογος φίλων

του Στέλιου Καζαντζίδη

Εύβοιας “ΥΠΑΡΧΩ”

τίμησε τους πρόσφυγες

της Μικράς Ασίας

 

Μουσική βραδιά οργάνωσε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, (ημέρα Της Σταυροπροσκυνήσεως, ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο κορυφαίος λαϊκός βάρδος), στο πάρκο Αλωνακίου και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κουτσαύτης αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους έδωσε το λόγο στην κυρία Κατσικούλη Μαρία, εκπαιδευτικός τελειόφοιτος πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγγραφέας, η οποία μίλησε για τους πρόσφυγες που ήρθαν στη Χαλκίδα και στις γύρω περιοχές.

Αναφέρθηκε και στον δικό μας Πάνο Τζανετή που είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή του Αλωνακίου. Έκπληξη της βραδιάς η παρουσία του Κώστα Βενετσάνου που ήρθε αποκλειστικά για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου τον κάλεσε να ανέβει στο πάλκο να πει την καλησπέρα του αλλά να πει κι ένα τραγούδι και εκείνος ανταποκρινόμενος όχι μόνο τραγούδησε “τα δάχτυλα”, αλλά έκανε και πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο, στο πάρκο να  δοθεί το όνομα του “ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ”.

Ήταν μια βραδιά καταπληκτική, από πλευράς μουσικής, από πλευράς καιρού, από πλευράς χώρου (που στον συγκεκριμένο γίνετε για πρώτη φορά) αλλά γενικά η όλη οργάνωση ήταν τέλεια, κατ΄ ομολογία όλων.

Το μουσικό συγκρότημα πού είχε επιλεγεί για να τραγουδήσει Στέλιο Καζαντζίδη ήταν ότι καλύτερο.

Η άλλη ευχάριστη νότα της βραδιάς ήταν η συμμετοχή τμήματος του χορευτικού συλλόγου “ΧΟΡΗΛΑΤΕΣ”.