Γιάννης Πλούταρχος

Γιάννης Πλούταρχος

 Κωνσταντίνα

Το βράδυ της Παρασκευής η Κωνσταντίνα με την παρέα, επισκέφτηκε τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο Γιάννη Πλούταρχο στο Teatro Music Hall όπου εμφανίζεται μαζί με τον Παντελή Παντελίδη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια,  λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, είχε βρεθεί και στις πρόβες του Γιάννη Πλούταρχου και του είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο σχήμα!

Η φιλία των δυο καλλιτεχνών μετρά πολλά χρόνια, από το 1999, όταν η Κωνσταντίνα ξεχώρισε τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Γιάννη Πλούταρχο και τον επέλεξε για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο Καρδιά μου είναι ζαλισμένη" ενώ η επιτυχία τους επαναλήφθηκε το 2006 με το δεύτερο ντουέτο τους "Τι Μπήκε Ανάμεσα μας"!

Οι δυο τους βρέθηκαν από νωρίς στο καμαρίνι και συζήτησαν για αρκετή ώρα ενώ λίγο αργότερα ο Γιάννης Πλούταρχος, επί σκηνής, καλωσόρισε την Κωνσταντίνα με πολύ θερμά λόγια και την ευχαρίστησε για τη μέγιστη βοήθεια που του προσέφερε στην αρχή της καριέρας του, τονίζοντας το πόσο σημαντική ήταν για την μετέπειτα πορεία του.

Στην συνέχεια βρέθηκε στον καναπέ που βρισκόταν η Κωνσταντίνα και μαζί τραγούδησαν μια από τις μεγάλες επιτυχίες της "Το σημάδι"!