ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

<<ΑΣΕ ΜΕ Ν ΑΔΙΑΦΟΡΩ>>

 

 

Ο Κυριάκος Μιχαήλ είναι ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης και παράλληλα δάσκαλος yoga με καταγωγή από Κύπρο και Ζάκυνθο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν από μικρή ηλικία ήταν ο χώρος της μουσικής και του τραγουδιού. Φοίτησε σε ιδιωτική σχολή στο τμήμα της φωνητικής τοποθέτησης παρακολουθείσε βασικά μαθήματα φωνητικής μουσικής θεωρίας κινησιολογίας και χορού και έκανε τις μουσικές σπουδές του στο Ωδείο Κodally.

Το 2005-06 συμμετείχε στο musical “SaturdayNightFever” με τραγούδι χορό και πρόζα που ανέβηκε στο θέατρο ΒΕΜΠΟ. Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στη μουσική παράσταση ‘Μαρίνος Academy 2’ με τον Γιώργο Μαρίνο και την Ηρώστον ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ. Τον χειμώνα του 2008-09 συμμετείχε στο σχήμα Μαρινέλλα - Πάριος στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ studio που για εκείνον ήταν μια συνεργασία εμπειρία ζωής , παίρνοντας έτσι την αφορμή και την δύναμη να ξεκινήσει τα δικά του προσωπικά βήματα μετά τις θετική ανταπόκριση του κοινού και των δημοσιογράφων.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα κάνει εμφανίσεις σε διάφορους χώρους μουσικές σκηνές και clubs παρουσιάζοντας με το δυναμισμό που τον διακρίνει και την θετική του ενέργεια ένα προσεγμένο μοντέρνο και φρέσκο πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο ίδιος σε συνεργασία με τους μουσικούς του. Στο πρόγραμμά του παρουσιάζει τραγούδια από την ξένη και ελληνική δισκογραφία όπως φυσικά και τα δικά του καινούργια τραγούδια. Το πρώτο του single με τίτλο «Ρόδα» σε μουσική και στίχους Βύρωνα Τσουράπη και τώρα το δεύτερό του single “Περίμενέ με “ σε μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους απο τον Γιάννη Γούνα έχουν κερδίσει τα πρώτα θετικά σχόλια από το κοινό και από διάφορα portal και forum. Έχει γράψει ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό MakeaWish ( Κανε μια ευχή - Ελλάδος ) και φυσικά για τα παιδιά του οργανισμού προσφέροντας την ευαισθησία και την αγάπη του για τα παιδιά. Σύντομα το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και θα γίνει το σήμα του οργανισμού.

Η πρώτη του ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά έρχεται σε συνεργασία με την  in Side Out music web promotion και είναι έτοιμος να μοιραστεί με τον κόσμο τα πρώτα του επίσημα μουσικά βήματα όπως και τα τραγούδια του.