Πένυ Σκάρου

Πένυ Σκάρου


‘‘ Όλα έχουν αλλάξει ’’

 

"Σε περίεργους καιρούς" η Πένυ Σκάρου κυκλοφόρησε το ομώνυμο album της πριν από 10 περίπου χρόνια. Οι καιροί τελικά δεν άλλαξαν και πολύ… Οι μουσικές μόνο άλλαξαν… Έγιναν πιο σύγχρονες, πιο διευρυμένες, έγιναν πιο σημερινές… Σήμερα η Πένυ είναι ξανά εδώ με τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της «Όλα έχουν αλλάξει».

13 νέα σύγχρονα, τραγούδια στα οποία η ίδια έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική. Οι δυναμικές της μελωδίες, σε δικιά της πάντα ενορχήστρωση, της συνταιριάζονται με σημερινό στίχο και ποπ ροκ ήχο, εκφράζοντας τις ιδιαίτερες ανησυχίες της.

«Θέλω ν’αφεθώ» είναι τo πρώτο κομμάτι του album, το οποίο μας παρουσιάζει η Πένυ Σκάρου από τη νέα της δουλεία. Σε δικούς της στίχους και μουσική, το τραγούδι «Θέλω ν’ αφεθώ» πήρε μορφή μέσα από το video clip και την σκηνοθετική επιμέλεια των Κοσμά Σπηλιωτόπουλο και Μιχάλη Καπετανίδη. Το concept θέλει την Πένυ Σκάρου να βρίσκεται σε δίλλημα και να προσπαθεί να… αφεθεί!
Να σημειώσουμε ότι στο video συμμετέχει και ο αγαπημένος ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας.

Πείτε "Θέλω ν’ αφεθώ" κι αφήστε την Πένυ και την παρέα της να σας ταξιδέψουν με μουσικές, εκεί που θα θέλατε να είστε!!!