ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

 

«Μέσα Σου Βρίσκομαι»

Νέο βίντεο κλιπ από το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει»

Η αγάπη όλο και δυναμώνει πιο πολύ!

Μετά τα βίντεο κλιπ για τα τραγούδια «Η Αγάπη Δυναμώνει» και «Κάτι Δυνατό», που έκαναν αίσθηση και εκατομμύρια views στο YouTube, τώρα είναι στον αέρα το νέο βίντεο κλιπ του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Μέσα Σου Βρίσκομαι».

http://www.youtube.com/watch?v=NilzXQEviCw

Τα γυρίσματα έγιναν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στον Βοτανικό την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου με σκηνοθέτη τον Γιώργο Δέδε.Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος.

Η τρυφερή μπαλάντα «Μέσα Σου Βρίσκομαι» είναι το τρίτο single από το πολύ επιτυχημένο τελευταίο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η Αγάπη Δυναμώνει» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», οι φίλοι του ευαίσθητου συνθέτη και βελούδινου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, κατάλαβαν γιατί άξιζε τόσο η αναμονή από το προηγούμενο πλατινένιο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μουσικές του αναζητήσεις και το μελωδικό του στιλ, στον δίσκο «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ» κινείται σε καινούργιες μουσικές ατμόσφαιρες και μελωδίες που άλλοτε συναρπάζουν και άλλοτε συγκινούν.

Στο άλμπουμ αυτό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει όπως συνήθως τη μουσική στην πλειοψηφία των κομματιών, έχοντας συνεργαστεί με εξαιρετικούς στιχουργούς: Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Μωραΐτης, Θάνος Παπανικολάου.

Από τον δίσκο έχουν ήδη βγει τρία επιτυχημένα singles που αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το κοινό («Η Αγάπη Δυναμώνει», «Κάτι Δυνατό» και πρόσφατα το «Μέσα σου Βρίσκομαι») ενώ στον ίδιο δίσκο με τα συνολικά 11 τραγούδια περιλαμβάνονται ακόμη μια ευρηματική διασκευή της μεγάλης ιταλικής επιτυχίας “Non E LInferno, καθώς επίσης και το hit «Σε Έναν Τοίχο», η συνεργασία με τον Μηδενιστή.

Το άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ», όπως και η πολυτελής έκδοση «Η ΑΓΑΠΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ – THE COMPLETE COLLECTION» κυκλοφορούν στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.