ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ – ΦΙΛΑ ΜΕ

O Παντελής Καστανίδης γεννήθηκε στην Πάτρα. Από μικρός άρχισε να ασχολείται με τη μουσική αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια. Στην Πάτρα ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι όπου εμφανίζεται σε διάφορους χώρους για περίπου πέντε χρόνια. Στη συνέχεια περιοδεύει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και καταλήγει στη Θεσσαλονίκη στο νυχτερινό κέντρο «ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE» για τρία χρόνια. Σήμερα εμφανίζεται στο Βόλο στο νυχτερινό κέντρο «ΘΑΛΑΣΣΑ LIVE». Παράλληλα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα με την ορχήστρα του και με το ροκ συγκρότημα Ε90 ΒΑΝD.

 

 Μετά την επιτυχία του τραγουδιού του «Βγαίνω στους Δρόμους» που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν αποσπώντας θετικές κριτικές και καταφέρνοντας να φτάσει σε υψηλές θέσεις στο ελληνικό chart, έρχεται να μας παρουσιάσει το «ΦΙΛΑ ΜΕ», ένα pop dance ερωτικό τραγούδι από τα παλιά για να μας θυμίσει και να μας ξεσηκώσει!!!

Κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει συνεργαστεί με πολλά σημαντικά ονόματα του χώρου όπου τον έχουν βοηθήσει πολύ. Έτσι και η γνωριμία του με τον D.J V.SIDAS κατέληξε στη δημιουργία του καινούργιου του τραγουδιού «ΦΙΛΑ ΜΕ», μια επανεκτέλεση του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιού του συγκροτήματος «ΡΙΦΙΦΙ» σε στίχους και μουσική του Νίκου Κατσιπόδη. Την ενορχήστρωση έκανε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.