Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΤΟ "LALA LOVE" ΣΤΟ #77 ΤΟΥ OFFICIAL UK CHART SINGLES CHART

Το "LaLa Love" της Ήβης Αδάμου βρέθηκε αυτή την εβδομάδα κατευθείαν στο #77 του Official UK Singles Chart. Το single πούλησε 4.002 downloads και σκαρφάλωσε στο Top100 της Μεγάλη Βρετανίας. Αυτό είναι το πιο επιτυχημένο τραγούδι της φετινής Eurovision, μετά την νικήτρια Loreen.

Η επιτυχία αυτή κάνει αυτόματα την Ήβη Αδάμου, την μοναδική Κύπρια τραγουδίστρια -που ζει εκτός Μεγάλης Βρετανίας- στην ιστορία των Βρετανικών charts που μπαίνει στο Top 100 του official UK Chart.

Έχουν περάσει 10 μέρες από τον τελικό της Eurovision και το "LaLa Love" συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.

Το τραγούδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο:

#3 - στην Σουηδία
#6 - στην Ελλάδα
#8 - στην Νορβηγία
#12 - στην Κύπρο
Top40 - σε Φιλανδία και Λιθουανία
Top50 - στην Ισπανία
Top100 - σε Ιρλανδία και Δανία

H Ήβη Αδάμου μίλησε  για την συμμετοχή της στην Eurovision. Ομολόγησε πως περίμενε να πάει καλύτερα η Κύπρος στην βαθμολογία, αλλά ήξερε πως είναι ένας απρόβλεπτος διαγωνισμός και ουσιαστικά ήταν αναμενόμενη μια τέτοια θέση. Δε γνωρίζει και θεωρεί πως δε μπορεί να έχει γνώμη για την πιθανή "νοθεία" αποτελεσμάτων του televoting, ενώ υποστήριξε οτι προς το παρόν, δεν θα την ενδιέφερε να πάει ξανά στο διαγωνισμό.