Ερμής Χατζηστρατής


Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Θριαμβευτική η εμφάνιση του Ερμή Χατζηστρατή στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα", ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, ενώ ο παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο του album!"Το γινάτι" βρίσκεται στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη "Ιστορίες καθημερινής τρέλας", η οποία έχει ήδη φτάσει στην θέση Νο. 38 του CYTA-IFPI Album Sales Chart!Με βασικό στοιχείο τον rock-jazz ήχο και τον καυστικό του στίχο, στο νέο του album «Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας» ο Ερμής Χατζηστρατής μας μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, μέσα από δέκα μικρές αυτοβιογραφικές ιστορίες σε δικούς του στίχους και μουσική!

Ο Ερμής ήρθε στη δισκογραφία για να ξεχωρίσει!

Το «γινάτι», το κομμάτι με το οποίο μας συστήθηκε ο Ερμής Χατζηστρατής, συνοδεύεται από ένα καταπληκτικό video clip το οποίο παίζεται ήδη στο MAD TV και στο MTV, και το οποίο απεικονίζει τη ζωή στη Ελλάδα μέσα από τη σατιρική ματιά ενός καλλιτέχνη! Το video clip σκηνοθέτησε ο Manos Scheto και η παραγωγή έγινε από την UP Productions. Σημερινές εικόνες που προκαλούν χαμόγελο, αλλά και συγκαταβατικές ματιές!

Λίγα λόγια για τον Ερμή Χατζηστρατή

Ο Ερμής Χατζηστρατής άρχισε εδώ και 12 χρόνια να γρατζουνάει μια κιθάρα με όνειρο να αφήσει το στίγμα του στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Ξεκίνησε την πορεία του από μουσικές σκηνές του Μάντσεστερ, στα φοιτητικά του χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμπράξει επί σκηνής με πολλούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι: Μάνος Ξυδούς, Γιάννης Ζουγανέλης, Βαγγέλης Ασημάκης, Γιάννης Σαββιδάκης, Θοδωρής Παυλάκος, Στέφανος Μπίος, Οδυσσέας Νικολόπουλος κα. Έχει συνεργαστεί με διάφορα ανερχόμενα μουσικά σχήματα όπως οι Capo Mono και με εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Τελευταία, χαράζει τη δική του πορεία, παρέα με νέους και ιδιαίτερα ταλαντούχους καλλιτέχνες και μουσικούς και χαρακτηρίζεται από τζαζ και ροκ επιρροές με έμφαση την επικαιρότητα και τον καυστικό στίχο.

Το album «Ιστορίες καθημερινής τρέλας» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη
Final Touch (distributed by Cobalt)